Klaar Licht - recensies

 

Online recensies

Het Bezinningsbureau
• vorigelevens.blogspot.nl
• www.50plusser.nl
• www.bol.com

 

 

 

Lezersreacties

Boek uit!
Ademloos uitgelezen.
Prachtig prachtig, prachtig!
Kan er nog geen woorden voor vinden wat dit voor mij betekent.
Maar de herkenning is ongelofelijk....

Ik vind het een prachtig boek, geschreven met heel veel zelfkennis, zelfspot, eerlijkheid, helderheid, humor, diepe religiositeit en liefde. En een superfijne schrijfstijl bovendien.

Complimenten Kitty Nashid. Het is een prachtig boek geworden. Zo mooi en helder geschreven over een aantal diepe dalen en mooie toppen in jouw leven. Van begin tot einde boeiend!

Dag Nashid, wat een goed geschreven verhaal. En respect voor je spirituele proces. Mooi hoor...

Ha, ha ... hier volgt geen recensie hoor, maar wél heel veel lof en enthousiasme over je boek en openheid. Zelden lees ik boeken in één adem uit. Dat gebeurt alleen als mijn nieuwsgierigheid het wint van geduld. Ondanks dat ik natuurlijk vooraf wist hóe het zou aflopen, kon ik niet wachten op de ontknoping. Jij doet je naam écht eer aan Nashid. Als je het mij vraagt ben jij een geboren schrijfster en moet je hier vooral mee doorgaan.

Wat heb je toch een prachtig talent om je innerlijke roerselen te beschrijven en mededeelzaam te maken. Ik heb de ontrafeling van je roeping haast ademloos uitgelezen. Dank je wel dat je deze “Werdegang” met mij en zoveel anderen hebt willen delen. Jouw leven houdt mij ook een spiegel voor: de momenten van zeker weten die de wendingen in mijn levensloop hebben getekend, maar ook daar onderdoor altijd weer de vraag: Heer, is dit wat u van mij verwacht? Dat intieme speuren naar waar het niet mij maar Hem om gaat en of ik niet teveel lawaai maak, waardoor ik Haar stem niet goed kan verstaan.

Je e-book met groot plezier gelezen. Het boeide me vanaf het begin tot het end. Vond het fijn om met jouw spirituele ervaringen op de achtergrond te mogen meereizen. Fijn, dat je steeds je eigen koers bleef varen, mooi geschreven ook.
Veel succes met je verdere bewustZijns-ontwikkelingen.

Lezend in jouw boek, hoor ik jou, zie ik jou! Je vertelt mij … heel bijzonder.
Dank je wel.

Ik heb je boek uit Kitty Nashid Hendriks, heel boeiend om je proces stap voor stap te volgen, je worstelingen te lezen over de juiste keuze en je zelfstandige besluiten soms tegen de adviezen van anderen in. Als lezer moest ik doorgaan omdat ik wilde weten hoe het verder ging, dus je hebt me echt meegenomen.

Lieve Kitty Nashid Hendriks, ik geniet intens van je boek! Wow wat heb jij een geweldige schrijfstijl! Je schrijft lichtvoetig, humorvol, met heel veel zelfkennis, eerlijkheid, helderheid en liefde. Ik raad het iedereen aan!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Real time web analytics, Heat map tracking

Klaar Licht

Klaar Licht is bij Bol.com verkrijgbaar als paperback en e-book.